Creștere consistentă cerută de Urban Serv municipalității pentru operațiunile de salubrizare pe 2018

gunoiSocietatea Urban Serv a solicitat municipalității o majorare consistentă a operațiunilor de salubrizare, măturat și deszăpezire, pentru anul 2018. Reprezentanții societății Urban Serv au propus o majorare cu 35%, motivând că aceasta este necesară urmare a creșterii prețului la combustibil și a majorării salariului minim pe economie.

like facebookEi ne-au spus că din 2015 acest nivel nu a fost crescut până în 2018. Au invocat creșterea salariilor din unitate, cei mai mulți au salariul minim pe economie, a combustibilului și obligația legală să creștem odată cu inflația. Așa ca un favor făcut municipalității, ne-au solicitat să creștem aceste tarife pentru operațiunile de salubrizare cu doar 35%, pentru că calculele arătau că tarifele trebuiau majorate undeva cu peste 50%”, a menționat Flutur.

Primarul crede că astfel de creșteri trebuiau făcute treptat, an de an, cu un procent onorabil de 3-5%, ”pentru a se ajunge astăzi la cifre rezonabile. Făceam o creștere acum de doar 3%, dar suntem în situația în care am constatat că multe lucruri din primărie au fost lăsate așa. Nu creștem, nu facem, iar acum este absolut evident”, a adăugat primarul.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că această majorare nu implică taxa de salubrizare pe care o plătește populația.

 

One thought on “Creștere consistentă cerută de Urban Serv municipalității pentru operațiunile de salubrizare pe 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *