Un om de afaceri pregătește construcția unui bloc turn în zona stadionului din Botoșani

teren, electroalfa, stiri, botosaniUn om de afaceri are în vedere realizarea unei investiții imobiliare importante în zona Stadionului Municipal din Botoșani. El și-a propus construcția unui bloc turn pe terenul fostei benzinării Electroalfa de pe Calea Națională.

Patronul francez al fabricii de confecții Formens, Gerard Losson, a încheiat un acord cu patronul Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, în vederea ridicării unui imobil cu zece nivele pe terenul pe care a funcționat, în urmă cu peste zece ani, o benzinărie

like facebookActuala clădire aflată pe terenul pe care urmează să fie dezvoltat bloc va fi demolată în cel mai scurt timp, construcția noii clădiri rezidențiale urmând să înceapă în 2018.

În schimbul terenului, patronul Electroalfa ar urma să beneficieze de un număr de apartamente, calculat la valoarea de piață a acelui teren.

Omul de afaceri Gerard Losson are mai multe investiții imobiliare, printre care un bloc construit lângă Școala 7, un bloc în construcție lângă Biserica Sfântul Ilie și un boc în zona complexului comercial Palas Mall Iași

 

One thought on “Un om de afaceri pregătește construcția unui bloc turn în zona stadionului din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *