Membrii unei grupări infracţionale, condamnaţi definitiv la închisoare. Acundeau țigările unde nu te aștepți

imagini DIICOT mascati BotosaniMembrii unei grupări infracţionale specializate în contrabandă cu țigări au fost condamnaţi, miercuri, definitiv la închisoare.

Este vorba de șase persoane care au fost judecate  sub acuzaţia de constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări și care și-au au primit pedepsele de la magistrații Curții de Apel Suveava.

like facebook

Corneliu Gafton a fost condamnat la doi ani şi jumătate, pentru instigare la contrabandă, iar Lucian Florin Dinu, Ionuț Alexa, Ciprian Vasile Drucan și Cristian Ionuț Baban la câte doi ani de închisoare, pentru contrabandă. Aceștia au obținut suspendarea pedepselor.

De asemenea, Ioan Sacu a primit un an pentru complicitate la contrabandă, dar pentru că mai avea o condamnare va sta după gratii doi ani şi patru luni.

Gruparea acţiona în zona localităţii Santa Mare şi a fost destructurată în anul 2013, când la o acţiune au fost descoperite peste 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă. O parte din ţigări erau ascunse în tomberoane de gunoi.

 

One thought on “Membrii unei grupări infracţionale, condamnaţi definitiv la închisoare. Acundeau țigările unde nu te aștepți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *