Eleva care a încercat să se sinucidă în toaleta școlii, inclusă într-un program de consiliere. Conducerea școlii a declanșat o anchetă

otrava-cu-pastileEleva de la Liceul Ștefan cel Mare din Vorona, care a încercat să se sinucidă în toaleta școlii, va intra într-un program de consiliere psihologică. Totodată, conducerea școlii a declanșat o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au condus la gestul extrem al fetei, susține Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

like facebookFata nu este la prima ieșire de acest fel. Sunt niște probleme în familie acolo, tatăl este plecat în străinăptate, părinții sunt divorțați. Școala o va include într-un program de consiliere psihologică. A fost demarată o anchetă internă pentru stabilirea cauzelor care au condus la gestul extrem al fetei. În momentul de față situația s-a normalizat și așteptăm concluziile anchetei de la Vorona”, a declarat Manolache.

 Diana V., de 17 ani, din comuna Tudora se afla la orele de practică la Liceul Ştefan cel Mare din Vorona. Când a ajuns la şcoală, fata a plecat la farmacie sa cumpere medicamentele, spunându-i asistentei că le achiziţionează pentru o rudă cu probleme cardiace. Apoi, a ajuns în toaleta şcolii, unde s-a închis şi a început să ia pastilele. O colegă a dat peste ea, iar cadrele didactice au sunat la 112.

One thought on “Eleva care a încercat să se sinucidă în toaleta școlii, inclusă într-un program de consiliere. Conducerea școlii a declanșat o anchetă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *