Primarul comunei Manoleasa, la ușile șefilor din județ după ce sediul primăriei a fost scos la licitație

primar manoleasa cristinel arosculeseiPrimarul comunei Manoleasa, Cristinel Aroșculesei, a bătut, marți, la ușile șefilor județului pentru a găsi o soluție în cazul sediului primăriei, care a fost scos la licitație după un divorț. Primarul a declarat că va trebui să găsească o rezolvare a problemei până pe 29 noiembrie, dată după care are loc evacuarea din sediu a angajaților.

El este decis să meargă și la Guvern cu acest caz pentru că, spune primarul, banii au fost achitați.

like facebookUmblu de la o ușă la alta, când la domnul președinte, când la domnul prefect, să găsim o soluție . 1, 4 miliarde lei vechi este suma cerută. Am avut o discuție cu executorul anul trecut, iar acum am primit hârtiile de la acesta. Am verificat cu juristul iar altă cale nu este decât banii. Pe 29 noiembrie, sediul primăriei este scos la vânzare. Dacă nu rezolv la nivel local, plec spre Guvern. Noi acei bani i-am dat. Altă soluție nu avem decât să ieșim în drum. Banii s-au plătit în 2008, s-a dat suma de 8 miliarde lei vechi urmând ca mai târziu să se dea 4 miliarde lei vechi. Atunci a apărut problema dovorțului familiei și s-a pus sechestru pe acei bani, diferența de 4 miliarde , pentru că șotul a avut o datorie către ANAF”, a precizat primarul comunei Manoleasa.

În cazul unei evacuări, angajații ar putea fi mutați în sediul vechi al Primăriei Manoleasa, însă și acela este impropriu pentru funcționare.

Citeste si: Primărie păgubită de un divorț

 

One thought on “Primarul comunei Manoleasa, la ușile șefilor din județ după ce sediul primăriei a fost scos la licitație

  1. Cere sfaturi primarului de la dimacheni,e foarte bun la artificii,te rezolva,are legile lui statul lui,nu are nici o legatura cu statul roman,primarie de spalat bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *