Ce drumuri județene vor fi prioritare anul viitor pentru modernizare!

lucrari modernizare drum1Direcția Județeană de Drumuri și Poduri nu mai are bani pentru peticiri și întreținerea drumurilor județene, iar până la sfârșitul anului nu se mai fac lucrări. Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, Dorin Birta, la această dată se acoperă cu piatră concasată gropile de pe drumul Dorohoi-Havârna- Mileanca și Mileanca-Darabani, după care cele de pe drumul Dumeni-Cordăreni-Vorniceni.

like facebook”Ar fi ultimele lucrări pe anul acesta. Altceva nu avem ce să facem. Sperăm să putem prinde finanțare, pentru că am înțeles că s-a deblocat încă un miliard de euro pentru infrastructura la drumurile județene, lucru care ne dă speranțe ca de la 1 ianuarie să putem prinde alte proiecte”, a menționat vicepreședintele CJ.

Birta susține că prioritare vor fi anul viitor pentru modernizare drumul Dorohoi-Havârna- Mileanca-Darbani și drumul Dumeni-Cordăreni-Vorniceni. Și asta pentru că alte drumuri stricate din județ vor intra la modernizare prin proiectul drumului strategic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *