Sfidător! Primarul condamnat pentru corupție, lăsat să candideze din nou

primaria nicseni, stiri, botosani, alegeri locale partialeO decizie a justiției române sfidează regulile bunului simț și ale democrației. Un primar din Botoșani, care a fost condamnat pentru corupție, a fost lăsat să candideze din nou la alegerile locale parțiale de duminică.

Este vorba de Ioan Gaidur, cel care, pe 15 noiembrie a anului trecut, a fost condamnat la șase luni cu suspendare pentru fapte de corupție.

like facebookFostul primar PSD și-a pierdut mandatul imediat după condamnare, însă, paradoxal, acesta s-a putut înscrie din nou în cursa electorală.

primaria nicseni, stiri, botosani, alegeri locale partiale, ioan gaidurMagistrații de la Curtea de Apel Suceava i-au suspendat și interdicțiile complementare, care priveau dreptul de a fi ales, astfel încât Gaidur s-a trezit în situația de a putea candida din nou, în ciuda faptului că, din cauza faptelor lui, exercitate ca primar, s-au organizat aceste alegeri parțiale.

Astfel, Gaidur și-a depus o nouă candidatură, care, în mod obligatoriu, a fost acceptată de Biroul Electoral de Circumscripție Comunală Nicșeni.

În cazul în care va câștiga alegerile de duminică, circul privind suspendarea sa, dar mai ales cheltuielile pentru organizarea noului scurtin vor putea fi considerate a fi inutile.

primaria nicseni, stiri, botosani, alegeri locale partiale, ioan gaidur

 

2 thoughts on “Sfidător! Primarul condamnat pentru corupție, lăsat să candideze din nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *