Fiica unor cunoscuți profesori din Botoșani, la X Factor: „M-am rugat de părinții mei să îmi cumpere un microfon”

teodora paladeOlimpică, viitoare profesoară și complet dedicată lumii muzicale, Teodora Palade a urcat vineri seara pe scena ”X Factor”, fiind pentru prima dată la un concurs. 

Elevă la un liceu cu profil pedagogic, Teodora Palade a absolvit gimnaziul cu media 9,97, şi a intrat la liceu cu media 9,70 și a fost premiată și la olimpiade. În timpul liber își face însă timp și pentru marea ei pasiune: muzica.

like facebookAm hotărât să îmi dezvolt pasiunea pentru muzică și îmi editez singură videoclipurile pe canalul meu de Youtube. Am până acum 15. M-am rugat mult de părinții mei să îmi cumpere un microfon, o placă audio externă și o cameră”, a povestit Teodora, care s-a dovedit foarte creativă. Astfel, pentru a obține în studioul improvizat sunetele de care are nevoie, folosește sticle cu apă, bănuți sau zahăr.

Teodora, care provine dintr-o familie în care muzica este o tradiție, cântă la vioară și la pian încă de la vârsta de 8 ani. Destul de sigură pe ea, adolescenta de 16 ani din Botoșani, a fost complet dezarmată însă când Ștefan Bănică a oprit-o înainte de a termina de cântat. Tensiunea a continuat când și Delia s-a arătat de acord. ”Mi se pare că ești între stiluri și nu știi ce să alegi. Trebuie să uiți tot ce știi și să o luăm de la capăt”, a sfătuit-o jurata, potrivit antena1.ro.

Teodora Palade a trecut în etapa următoare cu patru de DA. Teodora este fiica profesorilor Corina și Laurențiu Palade, profesorul Palade fiind și inspector școlar.

 

 

2 thoughts on “Fiica unor cunoscuți profesori din Botoșani, la X Factor: „M-am rugat de părinții mei să îmi cumpere un microfon”

  1. Are voce frumoasă și simte muzica, are nevoie de ajutor profesional. Am putea avea surprize plăcute dacă o vor alege sa meargă mai departe. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *