Imaginea care scandalizează Facebook-ul. O şoferiţă din Botoşani îşi ridică în cap internauţii

soferita cu copilul in brate, botosaniO femeie din Botoşani scandalizează comunitatea Facebook, după ce a fost surprinsă în timp ce şofa având un copil în braţe.

Femeia conducea pe Calea Naţională şi a fost fotografiată de un alt şofer, care susţine că aceasta era să îl lovească din spate.

Era în urma mea și nu era atenta era sa se izbească in mine și când a pus frână a scăpat copilul jos”, spune cel care a făcut fotografia şi a postat-o pe Facebook.

like facebookPostarea a generat zeci de comentarii, unele în favoarea mamei, însă cele mai multe s-au referit la siguranţa în trafic atât a femeii şi copilului său, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

„Inconstienta….pura. Sa imi fie cu iertare, dar la asa ceva nu pot trece cu vederea. Sper sa vada cine trebuie postarea. Un numar de inmatriculare avem? MAMA esti si trebuie sa fi constienta ca acel copil depinde de siguranta care tu trebuie sa o asiguri. Inteleg, nu ai scaun special (e scump) dar poti sa il pui pe bancheta din spate si cu centura, poate nu va sta in centura dar macar e pe bancheta din spate”, se arată într-un comentariu.

2 thoughts on “Imaginea care scandalizează Facebook-ul. O şoferiţă din Botoşani îşi ridică în cap internauţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *