ANL construiește un nou bloc de locuințe de serviciu în județul Botoșani

blocuri ANL DorohoiAgenția Națională de Locuințe (ANL) a anunțat că va construi, în perioada imediat următoare, un bloc de locuințe de serviciu în municipiul Dorohoi.

ANL a demarat procedura de achiziție publică pentru desemnarea unei firme cu care să încheie un contract de proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitie „Locuinte de serviciu, judetul Botosani, municipiul Dorohoi, str.1 Decembrie f.n, Pc2519”.

Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare, respectiv: studiu de fezabilitate si studii de teren (studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, inclusiv verificare), proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare; detalii de executie, inclusiv verificare si asistenta tehnica din partea proiectantului si a lucrarilor de constructii-montaj (inclusiv intocmire certificat energetic si intocmire, verificare si avizare dosare preliminare gaze naturale) la obiectivul de investitie investitie „Locuințe de serviciu, judetul Botosani, municipiul Dorohoi, str.1 Decembrie f.n, Pc2519„, se arată în anunțul de licitație.

like facebookBlocul va avea 16 locuințe, dintre care 14 garsoniere și două apartamente cu două camere. El va avea o suprafață totală desfășurată de 900 mp și un regim de inaltime de subsol, parter și trei etaje.

Bugetul pentru construcția blocului sunt estimate la 1,7 milioane de lei.

Lucrarile tehnico-edilitare aferente investitiei se suporta de catre Consiliul Local al municipiului Dorohoi, din bugetul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *