FOTO Contrabandă cu căruța. Tânăr de 26 de ani, reținut

tigari carutaPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au descoperit şi confiscat, în urma unei acţiuni de combatere a contrabandei cu ţigări, 6.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România. În cadrul acțiunii, a fost reţinut un tânăr, cetățean român, implicat în activitatea de contrabandă.

În data de 31 octombrie, în urma activităților informativ-operative, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, în cooperare cu poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Darabani, au organizat o acțiune specifică pentru combaterea contrabandei cu ţigări.

like facebookAstfel, în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră au observat la malul râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Cotu Miculinţi, o persoană care transporta cu un atelaj hipo colete voluminoase dinspre malul râului Prut către interiorul ţării.

În urma acțiunilor desfășurate, a fost reţinut cetăţeanul român Alexandru O., în vârstă de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani şi indisponibilizat atelajul hipo în care se aflau patru colete cu ţigări.

În urma inventarierii coletelor, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării 6.000 pachete de țigări, marca Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova, în valoare totală de 27.000 lei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi a depistării tuturor persoanelor implicate.

One thought on “FOTO Contrabandă cu căruța. Tânăr de 26 de ani, reținut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *