Angajat al Spitalului Județean în comisia de disciplină, după ce a furat motorină din rezervele unității

spitalul judeteanUn angajat al Spitalului Județean ”Mavromati” este cercetat disciplinar, după ce a furat din unitate. Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al spitalului, angajatul a sustras nu mai puțin de 400 de litri de motorină din cadrul Secției Psihiatrie. Conducerea Spitalului Județean a sesizat organele de cercetare penală.

like facebookÎn urmă cu două luni, a fost sustrasă o cantitate de motorină din cadrul Secției Psihiatrie de către un angajat. S-a observat cantității de motorină din rezervele spitalului. Prejudiciul a fost recuperat, iar împotriva persoanei vinovate s-a înaintat plângere la organele de cercetare penală. Este vorba de un angajat TESA, care lucra în sectorul administrativ. Cazul a fost trimis în Comisia de disciplină a spitalului, iar aceasta va  stabili dacă angajatului îi va fi desfăcut și contractul de muncă”, a declarat Bercea.

 

One thought on “Angajat al Spitalului Județean în comisia de disciplină, după ce a furat motorină din rezervele unității

  1. La economie te pricepi, dom manajer, dar la medicină, circuite epidemilogice, structură, necesități, etc, ….. mai bine te duci să te angajezi cioban!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *