Botoșani, prima echipă din Moldova aproape de play-off: „Ținem cu dinții de locul nostru”

sepsi- fc botosani 0 - 2Echipa lui Costel Enache este în cărţi pentru cel mai bun sezon din istoria clubului. Pe locul patru în Liga 1, moldovenii ştiu că până la finalul sezonului regulat le va fi greu să ajungă pe podium.

„Da într-adevăr suntem aici sus și ne dorim să ținem cu dinții de locul nostru, de această poziție. Sunt sigur că putem să o menținem până la final. Va fi greu, dar noi o să facem tot posibilul pentru asta” a declarat Laurențiu Buș, golgheterul moldovenilor și autor al unui gol din penalty în duelul de la Brașov.

like facebook„Obiectivul părea prea îndrăzneț la începutul campionatului, acum este realizabil și ne-am făcut un obiectiv din asta. Noi avem strategia noastră, ușor-ușor. Poate lumea nu ne bagă în seamă dar noi știm ce avem de făcut pentru a merge în play-off” a dezvăluit Bordeianu.

Tehnicianul celor de la Botoșani a fost puțin mai temperat. „Noi vrem sa fim siguri de rămânerea în prima liga și cred ca cel mai important pas e să fim în play-off. Atunci am îndeplini cu siguranță obiectivul” a adăugat antrenorul Costel Enache.

La Sepsi, nici schimbarea lui Valentin Suciu cu Sandor Nagy nu a reuşit să oprească seria eşecurilor. După 0 la 2 cu FC Botoşani, ardelenii au ajuns la opt etape la rând fără victorie în Liga 1.

„Fiecare echipă asta face, munceşte, iar cine ajunge acolo, în susbsolul clasamentului, cu siguranţă trebuie să muncească şi mai mult ca să reuşească să iasă din situaţia respectivă. În mintea noastră nu există retrogradarea” a declarat Sandor Nagy, după primul meci pe banca lui Sepsi.

Sursa: Digisport

One thought on “Botoșani, prima echipă din Moldova aproape de play-off: „Ținem cu dinții de locul nostru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *