Consilier local: La Filarmonică, numărul spectatorilor este egal cu cel al instrumentiștilor de pe scenă

concert filarmonica BotosaniManagementul unei instituții de cultură din subordinea Consiliului Local a fost criticat, marți, de un consilier local. Eugen Țurcanu a spus că dacă la Teatrul ”Mihai Eminescu” spectacolele se joacă cu sala plină, la Filarmonica Botoșani numărul spectatorilor este egal cu cel al instrumentiștilor.

like facebookVreau să felicit ambele conduceri ale instituțiilor de la teatru și filarmonică  pentru spectacolele de calitate pe care le fac. Apreciez actul lor artistic , dar pe partea de marketing și organizare sunt deficitari. La Teatrul Mihai Eminescu sala de obicei este plină și stau oamenii la coadă să prindă un bilet, ceea ce spune mult de trupa de artiști pe care îi avem noi, dar la Filarmonică lucrurile nu stau chiar așa de roz și de multe ori la sala de la Casa Sindicatelor numărul spectatorilor este egal cu cel al instrumentiștilor de pe scenă”, a menționat Țurcanu.

El a sugerat totodată ca cele două instituții de cultură să introducă metode moderne de taxare și de rezervare a biletelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *