Un șofer a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru uciderea unui om. Era băut și a fugit de la fața locului

accident noaptea politie rutieraUn șofer care a fost judecat pentru ucidere din culpă a primit doi ani de închisoare cu suspendare, după ce călcase cu mașina un bărbat.

Este vorba de un sucevean care a produs, în urmă cu cinci ani, un accident mortal pe raza localităţii Cristineşti.

Radu George Ostafe, de 41 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 298, pe raza localitatii Cristinesti, a surprins și accidentat mortal pe Florin Aurel Cohal, de 40 ani, din localitate, care se afla întins pe partea carosabilă. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului după producerea faptei.

like facebook În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, conducătorul auto a fost identificat şi localizat în comuna Cristinești. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost judecat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și conducere sub influența alcoolului și a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Suceava, la doi ani de închisoare cu suspendare. El va trebui să plătească, de asemenea, celor patru rude ale victimei care s-au constituit parte civilă, câte 10.000 de lei.

3 thoughts on “Un șofer a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru uciderea unui om. Era băut și a fugit de la fața locului

  1. Si cel care statea intins pe carosabil nu avea nici o vina, nu? Sau era dreptul lui sa se odihneasca putin? Ceva era in neregula cu el daca era pe sosea.
    Auzi, daune cate 100 de milioane la fiecare.

  2. Deci acest verdict era valabil si drept daca individul,nu era baut,nu parasea locul accidentului.Dar fiind baut si a si fugit de la accident,trebuia condamnat cu executare peste 5 ani,si despagubiri,dar,inculpatul din SV si la curtea de apel tot din SV,si cel mai important DUPA 5 ANI si bani multi bagati de inculpat sa ajuns la aceasta sentinta profund nedreapta,e clar ,justitia lui peste,ce mai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *