Autorii gravului accident produs anul trecut, de Paște, la Darabani, condamnați de Tribunal. Ce pedepse au primit!

accident la Darabani -BotosaniCei doi bărbați care, anu trecut, de Paște, au produs un grav accident rutier la Darabani, soldat cu moartea unei tinere de 22 de ani și rănirea altor trei persoane, au fost condamnați, luni, de Tribunalul Botoșani.

Emi Bujor și Florin Stănescu au primit o pedeapsă de câte șase ani și zece luni de închisoare în dosarul în care au fost judecați pentru omor, tentativă la infracțiunea de omor calificat și conducere sub influența alcoolului.

like facebookInstanța „aplică fiecărui inculpat pedeapsa cea mai grea de câte 5 (cinci) ani închisoare, la care se adaugă câte un spor de o treime de 22 (douăzecişidouă) luni din totalul celorlalte pedepse, fiecare inculpat urmând să execute câte o pedeapsă rezultantă de 6 (şase) ani şi 10 (zece) luni închisoare şi interzicerea drepturilor prev. de art.66 alin.1 lit.a, b Cod penal, pe câte o durată de 2 (doi) ani!”.

Stănescu, de 45 de ani, și Bujor, de 47 de ani, au fost puși sub acuzare după ce s-ar fi urcat băuţi la volan şi au stanescu si bujor accident darabaniorganizat o cursă ilegală pe strada principală din oraşul Darabani. În timpul cursei au izbit o maşină şi o căruţă. În urma impactului o tânără, Anda Dănăilă, de 22 de ani, a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Instanța a decis, de asemenea, ca familia fetei decedate, părinții și un frate de-al acesteia, să primească despăgubiri materiale și morale de peste 400.000 de lei.

Sentința Tribunalului Botoșani nu este definivită. Ea poate fi atacă la Curtea de Apel Suceava.

Citește și: FOTO Accident cu șapte răniți, după ciocnirea a trei mașini și o căruță
A murit în noaptea de Înviere! Tânăra rănită în accidentul de sâmbătă seară a murit la spital
Ipoteză scandaloasă! Tragedia de la Darabani ar fi fost provocată pentru un pariu de 1.000 de euro. Lumea, revoltată!
Şoferii care au produs tragedia de Paşte de la Darabani, acuzaţi de omor

One thought on “Autorii gravului accident produs anul trecut, de Paște, la Darabani, condamnați de Tribunal. Ce pedepse au primit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *