Senatorul Costel Șoptică, îngrijorat de crimele din județ. Ce i-a cerut ministrului de Interne

costel-sopticaSenatorul liberal Costel Șoptică a luat atitudine publică față de situaţia copiilor ucişi de proprii părinţi în județul Botoșani, adresându-se în acest sens, printr-o interpelare parlamentară, ministrului Afacerilor Interne Carmen Daniela Dan. El i-a solicitat ministrului măsuri pentru diminuarea numărului copiilor uciși de proprii părinți.

like facebook„Judeţul Botoşani a fost zguduit din nou, zilele trecute, de scene abominabile, după ce o fetiţă din localitatea Vânători a fost ucisă de propriul tată, aflat în stare avansată de ebrietate. Crima a fost spontană, fiind generată de cererea concubinei bărbatului de a da mai încet muzica ascultată la maxim! Dacă partenera sa de viaţă a scăpat din mâinile sale din cauza intervenţiei mamei femeii, omul de 32 de ani s-a răzbunat pe propriul copil, omorându-şi fetiţa prin înjunghiere în gât, în timp ce aceasta dormea! Cu câteva săptămâni în urmă, o altă tânără din județul Botoșani a fost arestată, fiind acuzată că și-a ucis bebelușul și apoi i-a aruncat trupul într-un canal colector”, a subliniat Șoptică, în interpelarea parlamentară trimisă conducerii MAI.

În finalul documentului, senatorul PNL a cerut ministrului de Interne să-i răspundă la câteva întrebări: „1. Care sunt cauzele acestor crime odioase comise de părinţi împotriva propriilor copii, în accepţiunea specialiştilor criminalişti şi psihologi?; 2. Câţi copii au fost omorâţi de părinţi în ultimii ani, atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Botoşani?; 3. Care sunt strategiile şi acţiunile derulate de MAI pentru a preîntâmpina astfel de evenimente tragice şi de a diminua agresiunile comise de părinţi împotriva propriilor copii?”.

Sursa: comunicat PNL

One thought on “Senatorul Costel Șoptică, îngrijorat de crimele din județ. Ce i-a cerut ministrului de Interne

  1. Nea’ Costica,da’ matale unde traiesti?? Cum adica care sunt cauzele acestor crime abominabile??? Stimabile,judetul in care dumneata traiesti e altauri de Vaslui cel mai sarac judet,dar poate mai important e ca se afla pe primul loc in tara la consumul de alcool. Acolo traiesti,da??? Si tu intrebi un ministru de ce se-ntampla??? Pentru ca se bea si nu se face mai nimic altceva. Educatia lasa f mult de dorit mai ales in zona aia la dumitale,pai ce-ai vrea sa se-ntample??? Sa cante privighetori??? Unde mai vezi tu carciume deschise de la ora 06 dimineata??? Doar la matale acolo,atat…Asa ca nu-ti mai pune intrebari inutile si fara sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *