Proces după lucrările de la Cornișa. Suma uriașă cerută de constructor de la Primăria Botoșani

parc cornisa 6Primăria Botoșani a fost dată în judecată de firma care a câștigat proiectul Cornișa și cere daune de aproximativ 1,5 milioane lei. Acțiunea a fost deschisă la Tribunalul Botoșani, iar un prim termen de judecată a avut loc pe 23 august. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care este și președinte al Comisiei de recepție a investiției de la Cornișa, firma Electroalfa a solicitat în instanță daune interese, din cauza prelungirii termenelor succesive pentru execuția proiectului, termene care ar fi condus la o serie de cheltuieli din partea companiei.

 

like facebookS-a formulat o acțiune împotriva municipalității de către constructor la Cornișa în care se solicită daune interese, din cauza prelungirii termenelor succesive pentru execuția proiectului, termene care ar fi condus la o serie de cheltuieli din partea companiei cu salariile, cheltuieli directe și indirecte. Acțiunea este pe rolul instanței și vom veni cu punctul nostru de vedere. Dumnealor au argumentele lor, dar instanța va decide în acest sens, dacă se va impune sau nu plata acestor daune de aproximativ 1,5 milioane lei”, a menționat Cosmin Andrei.

Termenul inițial de finalizare a lucrărilor de la Cornișa a fost de doi ani de zile, după care au fost prelungiri succesive cu acordul părților.

La anexele la contract nu s-au pus sume suplimentare, cu alte cuvinte constructorul a fost de acord cu prelegunirea acestor termene, fără plata altor sume”, a adăugat viceprimarul.

 

One thought on “Proces după lucrările de la Cornișa. Suma uriașă cerută de constructor de la Primăria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *