Fiica unui fost director de instituţie publică, cotată ca fiind cea mai frumoasă voleibalistă din România

adelina-ungureanu-3Fiica unui fost director de instituţie publică din Botoşăni a ajuns să fie cotată de presa naţională ca fiind cea mai frumoasă voleibalistă din România. Este vorba despre Adelina Budăi Ungureanu, fiica fostului director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, Dorel Budăi Ungureanu. Tânăra, de 17 ani, a ajuns să joace la Dinamo Bucureşti pe postul de secund.

De la Pro Volei Botoşani, unde s-a format, frumoasa jucătoare s-a transferat la Agroland Timişoara, iar din acest an este în Bucureşti, la Dinamo. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare mizează în acest sezon pe un lot cu foarte multe jucătoare tinere şi de perspectivă, la fiecare meci având cel puţin trei voleibaliste de 17 ani în teren.

like facebookAdelina Budai Ungureanu are 1,85 metri înălţime şi a impresionat deja la Naţionala de junioare. Specialiştii îi prevăd însă un viitor strălucitor la fileu, dacă nu cumva va fi furată de prezentările de modă.

Sursa: Prosport.ro

adelina-ungureanu1adelina-ungureanu-2

One thought on “Fiica unui fost director de instituţie publică, cotată ca fiind cea mai frumoasă voleibalistă din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *