FOTO Pasiune transformată în artă! Un botoșănean realizează torturi sculptate. Produsele sunt spectaculoase

botosani, stiri, tort realizat de Florentin BuhaciucUn botoșănean a reușit să își transforme pasiunea sa pentru cofetărie într- adevărată artă. Acesta realizează torturi sculptate, iar produsele care îi ies din mână sunt cu totul și cu totul spectaculoase.

Florentin Buhaciuc are 42 de ani și lucrează de peste zece ani în domeniul cofetăriei. A căpătat experiență în cunoscute laboratoare de cofetărie din țară, dar și-a desăvârșit talentul în Anglia, unde a lucrat ca şef cofetar.

Lucrează torturile după imaginaţia proprie sau după fotografiile clienţilor. Ingredientele folosite sunt 100% naturale, ceea ce face ca rezultatul să fie unul de calitate.

like facebookNu pot să spun că sunt un artist. Artă fac cei mari, pe care îi putem considera artişti. La mine e o pasiune care- zic eu- a fost apreciată. De obicei, produsele pe care le fac le fac ca să îmi placă mie şi după aceea clienţilor”, a spus, cu modestie, Florentin Buhaciuc.

Acesta vrea să îşi deschidă, până la sfârşitul acestui an, o cofetărie proprie în Botoşani.

Am avut destul de multe aprecieri în afară şi tocmai de asta am plecat, ca să pot să îmi deschid ceva personal”, a spus artistul cofetar.

 

One thought on “FOTO Pasiune transformată în artă! Un botoșănean realizează torturi sculptate. Produsele sunt spectaculoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *