Enache vrea trei puncte cu Sepsi. „Nu va fi la fel de ușor ca în tur”, susține tehnicianul FC Botoșani

costel enache, fc botosani, tarnovan, kukuDupă ce a bătut Sepsi OSK Sfântul Gheorghe cu 5-1 în tur, tehnicianul FC Botoșani se gândește la încă trei puncte în meciul de luni de la Brașov.

Cu toate acestea, Costel Enache este convins că meciul nu va fi la fel de ușor.

like facebookNu ne așteaptă un joc ușor. Cu siguranță avem un joc foarte greu. Ați văzut și voi jocurile din ultima perioadă a adversarului pe care îl vom avea luni, un joc consistent, un joc foarte bine pus la punct și cu foarte multă determinare. Cred că așa vom fi tratați și noi luni, cu agresivitate, cu determinare și cu cncentrare maximă Dacă jucătorii noștri, dacă jucătorii mei, pentru că îmi place să le spun așa, echilibrează partea mentală, avem șanse foarte bune pentrun un rezultat bun. Adversarul s-a pus la punct, a evoluat, a crescut în joc, în consistență, a făcut câteva transferuri și au reparat oarecum punctele slabe. Concurența este mult mai dură pe posturi la adversar. Cu siguranță nu are nici legătură jocul din tur cu cel de luni”, a spus Enache.

Acesta spune că echipa vine după un meci greu, în care a jucat 120 de minute în Cupa României, dar speră ca jucătorii să aibă o condiție fizică bună la Brașov.

costel enache, fc botosani, tarnovan, kuku

 

One thought on “Enache vrea trei puncte cu Sepsi. „Nu va fi la fel de ușor ca în tur”, susține tehnicianul FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *