FOTO & VIDEO! Accident grav la Roșiori. Două persoane au fost rănite

accident, botosani, rosiori, stiri, Un grav accident rutier soldat că rănirea a două persoane a avut loc, joi seară, pe raza localității Roșiori din comuna Răchiți.

Un autoturism VW Golf a intrat în plin într-o căruță care mergea nesemnalizată pe drumul județean.

like facebookCăruțașul care părea a fi băut a fost aruncat din atelaj și rănit grav. O altă persoană din căruță a fost și ea transportată cu ambulanța la spital.

Potrivit martorilor, căruțașul a ieșit de pe un drum de câmp, iar șoferul VW a intrat în depășirea unei mașini, coliziunea fiind iminentă.
Din primele cercetari se pare ca un atelaj hipo nesemnalizat condus de un barbat de 51 de ani a patruns pe drumul national DN 29 fara sa acorde prioritate de trecere si este acrosat de un auto VW condus de un barbat de 34 de ani care se deplasa dinspre Saveni catre Botosani. In urma impactului, conducatorul atelajului hipo si un pasager de 53 ani au suferit vatamari corporale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, susţin reprezentanţii Poliţiei.

 

One thought on “FOTO & VIDEO! Accident grav la Roșiori. Două persoane au fost rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *