Viceprimar al municipiului Botoșani: Strada Gării va avea un alt aspect

Marian Murariu viceprimar municipiul botosaniStrada Gării din municipiul Botoșani va fi refăcută în totalitate. Viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, a declarat că pe lângă lucrările de refacere a carosabilului și trotuarelor, în zonă vor avea loc și lucrări de înfrumusețare a spațiilor verzi.

like facebookLa scuarul median de pe strada Gării au fost identificați niște arbori care au crescut sălbatic, niște oțetari și am cerut aprobarea de la Direcția Slivică și Mediu și am reușit să-i toaletăm pentru că rădăcijele acelor arbori afectau niște canale care erau în pământ și crengile afectau cablurile de curent electric. Se va reface integral acel scuar și se vor replanta în primăvară copaci noi. Va arăta mult mai bine. S-a luminat practic strada Gării , vom avea peluză, copaci, va fi foarte frumos acolo. În paralel lucrăm la refacerea trotuarelor și a carosabilului. Strada Gării va avea un alt aspect. O considerăm ca o intrare principală în oraș”, a menționat viceprimarul Marian Murariu.

3 thoughts on “Viceprimar al municipiului Botoșani: Strada Gării va avea un alt aspect

  1. care gara?:))) Aaaa….aia frumoasa facuta cu fonduri europene:)) Da,da…numai ca nu prea pleaca si nu prea sosesc trenuri in ea. Cand plecau si soseau 16 trenuri pe zi era paragina,acuma cand pleaca 2 trenuri pe zi pana si strada garii o sa aiba alt aspect. Bravo,f frumos si elegant:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *