Accident! O adolescentă de 19 ani, rănită din cauza neatenţiei unui şofer băut

accident-noaptea botosaniO adolescentă în vârstă de 19 ani a fost rănită, joi dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Truşeşti.

Fata se afla într-o maşină a cărui şofer, de 20 de ani, nu a acordat prioritate în timpul unui viraj la stânga, intrând în coliziune cu o maşină care venea din sens opus.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional DN 29 D, iar în urma impactului dintre maşini a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 20 de ani şi a unei pasagere de 19 ani.

like facebook Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, valoarea indicată fiind negativă în cazul şoferului de 20 de ani, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 27 de ani, acesta din urmă fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *