Selecție pentru grupele de performanță la disciplina Limba română, clasele a III-a și a IV-a

Scoala 7 BotosaniȘcoala Gimnazială Nr. 7 Botoșani oferă copiilor de clasele a III- a și a IV-a , capabili de performanțe înalte, condiții optime de pregătire și dezvoltare, în cadrul activităților grupelor de performanță – Limba română.

Programul și acțiunile acestui demers educativ fac parte din Proiectul Județean PERFORMANȚĂ.LRO. ce are ca scop asigurarea accesului la educație diferențiată a copiilor capabili de performanțe înalte sub atenta îndrumare a cadrelor didactice ale școlii.

like facebook,,În felul acesta, îi pregătim pe elevi pentru participarea, la gimnaziu, la activitățile Centrelor de Excelență – Limba română”,  susțin coordonatorii proiectului, inspector învățământ primar – prof. Șchiopu Olguța și prof. Orășanu Daniela și Cronț Monalisa.  Directorul Școlii 7, Costîn Mihaela,  susține această  inițiativă  considerînd că este ,, o etapă importantă în procesul de achiziții superioare în plan cognitiv și atitudinal.,,

În vederea constituirii  grupelor  de performanță la  disciplina Limba română, (câte una pentru fiecare nivel – clasa a III-a, clasa a IV-a), Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani  organizează  joi, 26. X. 2017, orele 13,  selecția județeană a elevilor.

Sursa: comunicat Scoala 7 Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *