FOTO! Un botoşănean care a rămas fără locuinţă doarme de opt ani în maşină. Află-i povestea!

viata in masina, botosani, stiri, stelian balanUn bărbat din Botoşani care a rămas fără locuinţă doarme, de nu mai puţin de opt ani, în maşină.
Este vorba de un bărbat de 62 de ani, care a pierdut tot după ce fosta soţie a plecat la muncă în Italia şi şi-a refăcut viaţa acolo.
Botoşăneanul Stelian Bălan a avut un apartament, pe care l-a vândut- spune el- pentru a face bani pentru nunta fiicei sale.

like facebookEl a lucrat o perioadă şofer de tir, însă acum se ocupă cu întreţinerea terenurilor de tenis de la baza sportivă Sănătatea. În schimbul muncii sale, el primeşte un salariu, din care îşi asigură tot ce îi este necesar pentru a mânca şi pentru a se îmbrăca. Baza sportivă dispune de duşur, astfel încât botoşăneanul îşi asigură igiena zilnică fără probleme.

viata in masina, botosani, stiri, stelian balanSingurul lucru care îi lipseşte este locuinţa. Îşi duce existenţa într-un Mercedes Vito funcţional, parcat în vecinătatea bazei sportive la care lucrează.

Stelian Bălan este mulţumit cu ce are, deşi este convins că putea să beneficieze şi de o locuinţă socială din partea autorităţilor.

Este optimist, mai ales că vine iarna. Speră ca sezonul rece să nu fie geros şi să trească lejer peste el, aşa cum o face de atâţia ani încoace.

2 thoughts on “FOTO! Un botoşănean care a rămas fără locuinţă doarme de opt ani în maşină. Află-i povestea!

  1. Un alt caz….Parcul Curcubeului, coltul de langa CAR Invatamant…un barbat. Citeste, completeaza rebus, se barbiereste….mananca cu tacamuri de plastic (aceleasi). Totul afara ….Protectie: doar o „cutie” metalica pe un postament de beton. Poate se face ceva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *