Cine sunt medicii de familie și medicii stomatologi care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna septembrie!

Casa de Asigurari de Sanatate BotosaniCel mai mare venit pe cabinet de medicină de familie, în luna septembrie, a fost de peste 24.000 lei. În top urmează doi medici care au primit de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani peste 22.000 lei, după care alți doi cu 21.000 lei.

Cel mai mic venit, în perioada amintită, a fost obținut de un medic care a luat 5.500 lei, potrivit listei de deconturi făcută publică de CAS Botoșani. O parte din medicii de familie își rotunjesc veniturile cu munca pe care o prestează în centrele de permanență.

like facebookDin venitul obţinut pe cabinet, medicul trebuie să plătească asistentul, dările la stat, consumabile, dar şi utilităţile.  Instituția de asigurări de sănătate a decontat, în luna septembrie, celor 170 de medici de familie din județul Botoșani peste 2,2 milioane lei.

Vezi aici veniturile obținute de medicii de familie!

Discrepanțele sunt destul de mari între sumele decontate medicilor de familie și medicilor stomatologi. Spre exemplu, în luna septembrie, cel mai mare decont a fost de aproape 4.500 lei iar cel mai mic a depășit 1.200 lei. Valoarea totală decontată de CAS medicilor dentiști a fost de 76.000 lei.

Vezi aici deconturile către medicii detintiști!

One thought on “Cine sunt medicii de familie și medicii stomatologi care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna septembrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com