Directorul Nova Apaserv: La ora actuală nu știu dacă mai discutăm de o eventuală întrerupere generală a apei

albert tanaseReprezentanții societății Nova Apaserv amână oprirea generală a apei în vederea efectuării lucrărilor planificate de revizie generală şi reparaţii capitale necesare, oprire care are loc anual. După episodul care a avut loc săptămâna trecută când 16 localități au rămas fără apă din cauza lucrărilor Administrației Bazinale Siret, operatorul de apă nu ia în calcul o revizie generală prea curând, deși inițial s-a anunțat că aceasta se va face în noiembrie. Albert Tanasă spune că mai întâi va fi făcut stocul necesar de materiale, ca să nu se mai repete situația, iar întreruperea va fi de câteva ore, maxim o zi.

La o discuție din luna mai, am încercat și am propus o corelare a acestor întreruperi în sensul ca să nu mai fie necesar ca noi să facem separat acea întrerupere a apei pe municipiul Botoșani și să avem probleme cauzate de o eventuală întrerupere datorată imposibilității furnizării apei brute de către ei (nr. Administrația Bazinală Siret) și să ne suprapunem pe acea perioadă. Noi nu aveam încă stabilită această întrerupere și la ora actuală nu știu dacă mai discutăm de o eventuală întrerupere a apei. Încercăm să ne facem stocul de materiale și vom încerca să fim pregătiți cu vanele necesare, ca în cazul în care nu vom mai face această întrerupere și conducta de la Carrefour spre Unitatea militară va avea probleme, în sensul că va fi o avarie mai mare, să fie o întrerupere de câteva ore-maxim o zi, dar să fim pregătiți cu ceea ce trebuie ca să putem înlocui”, a spus Tanasă.

One thought on “Directorul Nova Apaserv: La ora actuală nu știu dacă mai discutăm de o eventuală întrerupere generală a apei

  1. Moș Crăciun? Rezolvați problemele înainte de venirea iernii, fiindcă o să plângeți că îngheață apa pe conducte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *