Mama care și-a ucis copilul și l-a aruncat pe câmp, menținută după gratii. Ea ceruse să fie liberă

Gabriela Boghian, tanara din botosani care si-a ucis copilulMama care în urmă cu cinci săptămâni și-a ucis copilul și l-a aruncat pe câmp va mai sta o lună după gratii. Magistrații Tribunalului Botoșani au decis, marți, prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele Gabrielei Boghian.

Aceasta va rămâne în arest, cu toate că avocatul său a cerut să fie pusă în libertate

Prelungeşte arestarea preventivă a inculpatei Boghian Gabriela, în prezent arestată preventiv în Arestul IPJ Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „omor’ prev. şi ped. de art. 188 al. 1 Cod penal, cu aplic. art. 199 al. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 octombrie 2017 până la data de 27 noiembrie 2017, inclusiv. Respinge cererea apărătorului ales de înlocuire a măsurii arestului preventiv”, se precizează în decizia Tribunalului Botoșani.

like facebookFata de 21 de ani este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Mmama se afla la muncă în Italia.

pruncucidere, botosani, politie, stiriGabriela Boghian este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născuse în urmă cu trei zile.

Potrivit anchetatorilor,  tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate.

În cursul aceleaşi zile, fata a decis sugrumarea vieţii copilului. Astfel , l-a introdus într-o sacoşă de plastic pe care a înnodat-o, iar apoi a pus bebeluşul într-o sacoşă de material textil şi l-a aruncat într-un canal colector din zona Poligonului ACR de la Pacea.

Bebeluşul mort a fost găsit după câteva zile.

 

bebelus mort, pruncucidere, botosani, stiri,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *