Tânără de 21 de ani din Botoșani, lovită de o mașină, pe trotuar

politie-noaptea-300x199O tânără de 21 de ani, din județul Botoșani, a fost lovită de o mașină, condusă de un șofer beat, chiar pe trotuar, la Suceava.

Un tânăr de 22 de ani, din municipiul Suceava, s-a urcat beat la volanul unei mașini și a produs un accident, luni seară, pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

La un moment dat, tânărul  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe trotuar și a acroşat o tânără de 21 de ani, din județul Botoşani, după care, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Din fericire, fata nu a fost rănită.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

One thought on “Tânără de 21 de ani din Botoșani, lovită de o mașină, pe trotuar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *