Viceprimarul Cosmin Andrei: Din păcate, astăzi este o zi foarte tristă pentru municipiul Botoșani

consiliul local botosaniViceprimarul municipiului Botoșani acuză faptul că Primăria Botoșani va pierde o parte din banii alocați prin PNDL. El a criticat faptul că în ședința extraordinară de luni au fost aprobată partea de cofinanțare a municipalității doar pentru șapte proiecte din cele 24 aprobate prin PNDL. Cosmin Andrei i-a reproșat primarului Cătălin Flutur că mai sunt șapte zile până la depunerea documentațiilor la Ministerul Dezvoltării și pentru cele 17 proiecte rămase, iar Primăria nu se va încadra în termen.

like facebookDin păcate, astăzi este o zi foarte tristă pentru municipiul Botoșani. Dacă rămânem cu aceste șapte proiecte care le propunem la co-finanțare, pierdem suma de 6 milioane lei. Nu cred că ar trebui să ne facem noi probleme dacă Ministerul Dezvoltării poate evalua 9000 proiecte. Este treaba lor, dar avem sarcina și datoria să depunem documentații pentru cele 24 de proiecte care au fost aprobate. Din 24, noi aprobăm azi co-finanțare doar pentru șapte. Nu cred că în cele șapte zile pe care le avem la dispoziție se poate. Aș fi încântat să mai fim chemați să aprobăm documentații și co-finanțare, iar dacă acest lucru nu se întâmplă pierde 6 milioane lei”, a precizat Cosmin Andrei.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că termenul inițial pentru depunerea documentațiilor a fost 30 noiembrie, însă termenul s-a devansat pe 30 octombrie.

Noi lucrăm la aceste documentații și îmi doresc din tot sufletul să le terminăm până pe 30 octombrie. Dacă cumva toată devansarea asta a termenului s-a făcut pentru a ne pune în imposibilitatea de a duce proiectele la București, atunci mă gândesc la o chestie . Dar noi ne facem treaba”, a menționat Flutur.

One thought on “Viceprimarul Cosmin Andrei: Din păcate, astăzi este o zi foarte tristă pentru municipiul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *