Golofca, reprimit în lotul FCSB. Becali: Mai are o șansă

golofca la fcsbCătălin Golofca a revenit la prima echipa a celor de la FCSB după aproximativ o lună de exil. Antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, a hotărât să-i mai dea o șansă mijlocașului ofensiv. Acesta a evoluat ultima dată pentru FCSB în remiza de la Cluj cu CFR, scor 1-1. Evoluția de atunci nu l-a mulțumit pe tehnicianul de 37 de ani care l-a și schimbat la pauza meciului.

like facebookDe altfel, finanțatorul echipei, Gigi Becali, anunța chiar după meciul cu CFR că jucătorul adus de la Botoșani nu mai are ce căuta în primul 11.”Golofca, Doamne fereşte! M-am convins acum de el… O să-i spun lui Dică… Gata, măi, tată, că avem jucători de 19 ani pe care putem lua 10 milioane”, exclama Becali, după meciul de la Cluj, urmând ca apoi să se răzgândească: ”Golofca mai are o şansă, el era cam vagabond. A mers în cluburi, a crezut că a venit în Bucureşti şi că toate femeile din cluburi sunt ale lui. Am vorbit cu el şi i-am zis că nu mai are voie să iasă din casă”.

Dică l-a reprimit în lot pe Golofca și mai mult ca sigur acesta va avea ocazia să evolueze în partida din această seară, cu ACS Poli Timișoara, dar și în meciul de Cupă, de la mijlocul săptămânii, cu Sănătatea Cluj.

”Golofca e în lot, se antrenează cu echipa şi are şansa să demonstreze că poate avea evoluţii bune ca şi la Botoşani”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare meciului cu ACS Poli Timișoara.

Cel mai bucuros de revenirea mijlocasului a fost Gnohere. Cei doi sunt prieteni buni și-și petrec majoritatea timpului liber împreună. Becali a plătit 400.000 de euro pentru 40% din drepturile federative ale jucătorului.

8 meciuri are Golofca în tricoul FCSB, fără a avea vreo realizare. 500.000 de euro este cota de piață a lui Golofca, conform transfermarkt.com

Sursa: Digisport

 

One thought on “Golofca, reprimit în lotul FCSB. Becali: Mai are o șansă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *