Sute de tineri la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți: 30 au fost încadrați pe loc

bursa-locuri-munca-absolventi-mallPeste 450 de tineri au participat la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”, cei mai mulți, 358 au fost în municipiul Botoșani și 118 în municipiul Dorohoi. Potrivit Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani, 47 de agenți economici au participat la selecția de personal.

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat selectarea în vederea ocupării unui număr total de 170 absolventi care vor participa în perioada imediat următoare la probe de lucru la sediul angajatorilor.

like facebookNumărul absolventilor încadrați pe loc a fost de 30 în următoarele ocupații : lucrător comercial, vânzător, agent de securitate, manichiurist-pedichiurist, coafor, zugrav,  mecanic de exploatare .

Considerăm că obiectivul principal  al aceste acțiuni și-a atins scopul în sensul că s-a facilitat  contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați soldat cu încheierea contractelor de muncă , selecții pentru participare la probele de lucru și informarea directă atât a tinerilor absolvenți cât și a angajatorilor despre noile reglementări  care încurajează mobilitatea forței de muncă și crearea de noi locuri de muncă”, potrivit AJOFM.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *