Nova Apaserv anunță: Este posibilă o întrerupere a apei, întrucât lucrarea a implicat golirea bazinului din Bucecea

apa intreruptaAvand in vedere executia unor lucrari de interventie efectuate de catre Administratia Nationala Apele Romane-Administratia Bazinala de Apa Siret, lucrari care au implicat golirea bazinului din localitatea Bucecea informam toti utilizatorii societatii asupra faptului ca este posibila o intrerupere a furnizarii apei. Rugam pe aceasta cale sa aveti in vedere  constituirea unor rezerve de apa .

like facebookAfectati de aceaste lucrari sunt locuitorii din urmatoarele UAT-uri: Municipiul Botosani, Municipiul Dorohoi, Oras Bucecea, Oras Flamanzi, Leorda, Braiesti, Vaculesti, Broscauti, Mihai Eminescu, Rachiti, Stauceni, Curtesti, Baluseni, Cosula, Copalau, Unteni.

Precizam faptul ca SC Nova Apaserv SA nu este implicata in realizarea acestor lucrari, societatea depunand in prezent toate diligentele pentru asigurarea furnizarii apei in conditii optime.

SC Nova Apaserv isi cere scuze pentru disconfortul creat tuturor utilizatorilor.

 

4 thoughts on “Nova Apaserv anunță: Este posibilă o întrerupere a apei, întrucât lucrarea a implicat golirea bazinului din Bucecea

  1. Să mă cac în scuzele voastre, că am fugit de la servici să pot face o mică rezervă de apa, dar constat că Nova Apa Serv îşi cere scuze că nu mai e apă.De ce nu s+a anunţat din timp .

  2. Ca de obicei fara sa informeze suficient populatia!
    Cum e posibil ca un oras asa de mare sa ramana atatea zile fara o picatura de apa la robinet ?

  3. Ca de obicei fara sa informeze suficient popilatia!
    Cum e posibil ca un oras asa de mare sa ramana atatea zile fara o picatura de apa la robinet ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *