Bogdan Buhăianu: „TSD este organizația politică din țară care a promovat cei mai mulți tineri pregătiți în administrația locală și centrală”

tsdPreședintele tineretului social-democrat botoșănean, Bogdan Buhăianu a participat la finalul săptămânii trecute la reuniunea Comitetului Executiv Național al TSD care a avut loc la București. În cadrul acestei întâlniri a fost prezentat un calendar privind adoptarea măsurilor pentru tineri la nivel guvernamental și parlamentar, elevi, studenți, absolvenți, antreprenori. În același timp, s-au identificat soluții pentru problemele tinerilor de pe plan local expuse de fiecare organizație județeană în parte.

Această reuniune a avut scopul de a evalua situația măsurilor pentru tineri care au fost luate până în acest moment și ce urmează să se implementeze. Am discutat despre programele pentru sprijinirea antreprenoriatului, unde s-a înregistrat la nivel național un număr foarte mare de tineri interesați să acceseze fondurile alocate de Guvern și s-a luat decizia de a crește finanțările, astfel încât toate proiectele să fie implementate. Totodată s-au stabilit acțiunile pe care TSD le va organiza la nivel național pentru creșterea implicării filialelor locale la nivelul fiecărei comunități”, a declarat Bogdan Buhăianu.

La întâlnirea tinerilor social democrați s-a stabilit data de 12 noiembrie pentru organizarea congresului național al TSD și s-au exprimat rezoluții din partea tuturor organizațiilor locale pentru susținerea lui Gabriel Petrea, ministrul Consultării publice și Dialogului Social pentru funcția de președinte TSD.

TSD este organizația politică din țară care a promovat cei mai mulți tineri pregătiți în administrația locală și centrală. Avem oameni competenți atât în Guvern, cât și la nivelul primăriilor. Noi chiar le dăm o șansă tinerilor să își pună ideile în aplicare și nu facem doar declarații politice sau scriem într-un document acest lucru, cum am văzut că procedează alte partide. Politica fără tineri înseamnă viitor fără perspective”, a subliniat președintele TSD Botoșani.

Sursa: comunicat PSD

One thought on “Bogdan Buhăianu: „TSD este organizația politică din țară care a promovat cei mai mulți tineri pregătiți în administrația locală și centrală”

  1. Sigur, cei mai multi tineri promovati au fost si sunt din PSD. In ce priveste pregatirea am indoieli. In mod sigur a contat culoarea carnetului de partid si relatia pe care o au cu factorii de decizie din institutiile statului roman care stim noi ce culoare politica au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *