Casa online la care gasesti cele mai variate transmisiuni sportive

facebook-adv_rom_02Unul dintre cele mai importante criterii avute in vedere de utilizatori inainte de a-si crea cont la o casa online il reprezinta disponibilitatea, insa si numarul transmisiunilor sportive in direct.

Probabil primul criteriu este reprezentat de bogatia ofertei sportive. In cele mai multe cazuri casele online ce dispun de transmisiuni in direct prezinta si o oferta bogata a pariurilor sportive. In general, cei care vizioneaza streaminguri live ale evenimentelor sportive la casele de pariuri planuiesc sa plaseze pariuri live. In momentul in care vizionezi o partida chiar si de cateva minute si te decizi sa pariezi live pe aceasta, sansele de castig sunt vizibil mai mari decat daca ai miza live doar pe baza scorului, cand nu ai acces la alte informatii, precum calitatea gazonului, gradul de oboseala al echipei/jucatorului sau atmosfera din tribuna.

Ce trebuie facut pentru a vedea in direct o transmisie sportiva la o casa de pariuri?

Toate casele online ce dispun de transmisiuni sportive prezinta programul transmisiunilor pentru acea zi, unele chiar si pentru urmatoarele zile, program aflat in sectiunea de pariuri live. Un alt avantaj al acestor live streaminguri il reprezinta acela ca nu exista intreruperi decat poate in cazul unor partide din competitii modeste. In general insa, experienta unei transmisiuni live la o casa de pariuri este una destul de placuta.

In cazul in care nu doresti sa plasezi vreun pariu pe meciul transmis in direct de acea casa online, ci doar doresti sa-l urmaresti, o poti face. Evident, pentru asta trebuie sa ai cont si sa fii logat la respectiva casa. Pe langa acest aspect, trebuie sa fi plasat cel putin un pariu in ultimele 24 ore sau sa ai in cont o balanta pozitiva (minim 0.5 RON sau chiar si 0.01 RON la anumite case). In cazul in care ai observat o transmisiune sportiva la o casa online, insa nu ai cont la acea casa, poti numaidecat sa te inregistrezi. Procesul dureaza maxim 3 minute, dupa aceea putand sa efectuezi imediat un depozit si sa vizionezi orice transmisiune sportiva doresti.

Cunoaste casa de pariuri ce beneficiaza de cele mai variate transmisiuni in direct

Dintre casele online licentiate in Romania, mai putin de jumatate dispun de transmisiuni in direct. Nu toate beneficiaza insa de o oferta bogata a transmisiunilor, numarul anual al lor variind de la 10 000 la 30 000. Spre exemplu, un numar anual de 24 000 transmisiuni sportive gasesti la casa online Betano. Cel putin, acestea sunt datele oficiale, noua parandu-ni-se insa a fi o cifra mult mai mare. Asta poate si pentru ca numarul transmisiunilor zilnice pentru tenis, insa si al celor din weekend pentru fotbal este unul foarte mare. In ceea ce priveste tenisul exista foarte putine evenimente din calendarul ATP sau WTA care nu sunt transmise in direct la Betano, in vreme ce la fotbal, in afara de Premier League, cupe europene si turnee finale, sunt transmise toate competitiile importante, chiar si meciuri amicale. Mai mult, cum incepand din acest sezon Betano sponsorizeaza Liga I, este transmis fiecare meci din aceasta competitie. De asemenea, sa spunem ca avem parte de transmisiuni sportive si pe mobil, aplicatia Betano fiind una dintre cele mai performante, daca nu chiar cea mai performanta din Romania.

Pentru a descoperi mai multe avantaje ale casei online Betano te invit sa accesezi site-ul Intelbet, recunoscut pentru obiectivitate in ceea ce priveste casele de pariuri. Aici vei gasi recenzia Betano, cu informatii despre cote, oferta de pariuri, insa si 3 puncte forte, cat si 3 puncte slabe avute. Tot aici vei putea lectura si parerile utilizatorilor Intelbet despre Betano, avand ocazia de a-ti exprima si tu parerea in legatura cu punctele forte, dar si cu cele slabe, De asemenea, pe intelbet.ro betano poate fi reclamata daca intampini vreo problema legata de validarea unui pariu sau orice alt gen de problema.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *