Primarul Flutur, despre situația locatarilor din blocul afectat de explozie: Mare parte din cetățenii de acolo va putea locui în bloc

oameni primaverii bloc exploziePrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, marți, că o parte din familiile care locuiesc în blocul afectat de explozie se va putea întoarce în locuințe. El a precizat că singura condiție este aceea ca locatarii să facă o verificare a utilităților.

like facebookSituația nu este atât de gravă. Nu putem vorbi de risc seismic de grad I , ci de risc seismic grad III. Asta înseamnă că probabil mare parte din cetățenii de acolo vor putea locui în bloc. Mare parte, nu cei direct afectați, cu o singură condiție: să facă o verificare în ceea ce privește utilitățile. O verificare asupra instalațiilor electrice, instalațiilor de apă, mai puțin a celor de gaz care au fost afectate și sunt într-o anchetă, într-o verificare specială”, a menționat Flutur.

El a spus că se va da un deviz estimativ provizoriu privind lucrările de reparații care se vor face în imobil, eventual de consolidare.

One thought on “Primarul Flutur, despre situația locatarilor din blocul afectat de explozie: Mare parte din cetățenii de acolo va putea locui în bloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *