Două persoane săltate de mascați și duse la audieri în urma perchezițiilor. Cartele SIM, terminale mobile și mai multe înscrisuri confiscate

mascati- perchezitii- botosaniÎn urma perchezițiilor de miercuri, poliţiştii din Botoşani, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au ridicat mai multe terminale mobile, cartele SIM și înscrisuri. Două persoane au fost conduse la audieri.

Miercuri, 11 octombrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat 5 percheziţii în Penitenciarul Iaşi şi pe raza localităţii Plevna din judeţul Botoşani, la persoane bănuite de comiterea ori complicitate la săvârşirea de înşelăciuni, prin metoda ,,Accidentul’’.

like facebookÎn urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat 12 terminale mobile, 11 cartele SIM şi mai multe înscrisuri, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în care nouă persoane sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, prin metoda ,,Accidentul’’.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 10 august – 28 septembrie a.c., acestea ar fi înşelat, trei persoane din municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 37.000 de lei.

La activităţile desfăşurate în Penitenciarul Iaşi au participat lucrători din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

One thought on “Două persoane săltate de mascați și duse la audieri în urma perchezițiilor. Cartele SIM, terminale mobile și mai multe înscrisuri confiscate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *