Autoritățile caută firme locale pentru realizarea unui proiect la blocul afectat de explozie. Află detalii!

explozie bloc, stiri, cont bancar, apel umanitar, primaverii 5, botosaniAutoritățile locale vor încerca să contacteze firme din Botoșani în vederea realizării proiectului în baza căruia va fi reabilitat blocul de pe Primăverii, afectat de explozia din septembrie. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a întâlnit, marți, cu președintele asociației de proprietari Constantin Costic pentru a găsi soluții în acest caz, după ce expertul din Iași a anunțat că nu poate realiza imediat documentația tehnică, fiind prins cu alte contracte.

like facebookPentru urgentarea proiectării la blocul afectat de explozie ar trebui să se caute o firmă de plan local, pentru că disponibilitatea expertului din Iași este una îndepărtată, în acest moment dumnealui fiind prins în niște angajamente contractuale cu alte societăți. Voi avea o discuție pentru a căuta o variantă alternativă, să vedem cu ce-l putem ajuta. Poate o firmă locală poate realiza această documentație într-un termen mai scurt. Vom contacta firmele locale, pentru demararea discuțiilor în vederea realizării documentației tehnice. Avem disponibilitatea, în continuare, pentru a le asigura cetățenilor locuințe. A fost asigurat și sprijinul financiar prin măsurile pe care le-am avut la dispoziție și facem tot posibilul pentru a veni în sprijinul lor”, a menționat Cosmin Andrei.

Potrivit președintelui de asociație, până la această dată s-au adunat aproape 30.000 lei, din care 24.000 lei sunt banii dați de municipalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *