Macaleți, despre excluderea primarului de Pomârla din PSD: Este o pierdere. Trebuie să gestionăm mai bine astfel de lucruri

costica macaletiPreședintele executiv al organizației județene a PSD, Costică Macaleți, consideră că excluderea primarului de Pomârla, Dumitru Chelariu, din PSD este o pierdere pentru partid. El nu a participat la ședința de sâmbătă a Comitetului Județean Executiv al PSD, însă consideră că astfel de situații ar trebui mai bine gestionate.

like facebookOrice primar care pleacă din partid este o pierdere. Trebuie să gestionăm mai bine astfel de lucruri, să analizăm mai bine excluderile din partid, că așa putem să excludem pe oricine. Trebuie să vedem ce poziție are, ce pagube a adus partidului. Dacă e o pagubă asupra unor persoane nu cred că e important. Problema se pune că dacă per ansamblu partidului i s-a întâmplat ceva rău”, a menționat Macaleți.

Primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelaru, a fost dat afară din partid, în urma unor declarații acide la adresa liderilor social-democrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *