Posturi scoase la concurs în școlile din județ. Vezi la care!

catalog- scoala- profesorMai multe școli din județ organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, după începerea școlii. Concursurile se vor organiza la nivelul unităților de învățământ, iar catedrele sunt diverse. Sunt școli, de asemenea, care au scos la concurs doar ore răzlețe, cum este cazul Școlii profesionale Smârdan. Aici, sunt scoase la concurs 18 de ore pentru educație fizică, 10 chimie, 18-fizică, 9 pentru religie și 24 de ore pentru instruire practică industria textilă. Concursul se va desfășura în perioada 10-11 octombrie.

like facebookLa Școala Cristești sunt scoase la concurs trei posturi de educatoare. Concursul este programat în perioada 12-25 octombrie.

Și la Școala Dumeni se organizează testare pentru cinci ore de religie, concursul urmând să deruleze în perioada 10-12 octombrie. La Școala Cordăreni se organizează concurs pentru patru ore de educație tehnologică. competiția urmând să aibă loc în perioada 10-12 octombrie.

Un post de învățător este scos la concurs și la Școala ”Ioan Murariu” din Cristinești, competiția urmând să aibă loc în perioada 10-12 octombrie.

La Școala Prăjeni este scos la concurs un post de educatoare-cu 25 de ore și un post la limba franceză-18 ore. Și la Liceul Cotușca au fost scoase la concurs mai multe ore la mai multe discipline, concursul fiind în derulare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *