Mall-ul din Botoșani, scos la vânzare încă o dată. Prețul rămâne neschimbat

uvertura mall botosaniAdministratorul judiciar al societăţii comerciale Uvertura City Mall SRL, firma Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L.- filiala Suceava, a anunțat organizarea unei noi licitații pentru vânzarea singurului mall din Botoșani, în ciuda divergențelor cu proprietarul spațiului.

Imobilul de pe Calea Nationala nr. 91 este scos la licitaţie, pe 13 octombrie, la un preţ de 32.749.510 lei, echivalentul a 7,5 milioane de euro.

Complexul comercial are subsol, parter şi patru etaje, o suprafaţă construită la sol de 4.619,8 mp, şi una construită desfăşurată de 32.041,9 mp. El cuprinde spatii comerciale, de alimentatie publica, sali de cinematograf, spatii de petrecere a timpului liber si de recreere, iar la subsol spatii tehnice, adapost de protecţie civilă, depozitare si supermarket alimentar si 250 locuri de parcare.

like facebookLichidatorul vinde şi 1.594 metri pătraţi de teren care aparţine firmei, diferenţa de teren fiind concesionată de la Primărie.

Potrivit anunțului, licitatia va avea loc la sediul din Iaşi al administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L.

One thought on “Mall-ul din Botoșani, scos la vânzare încă o dată. Prețul rămâne neschimbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com