O nouă metodă de înşelăciune. Păcălea femei cu verighete chilipir

inel-casatorie-deget-verighetaUn bărbat a apelat la o nouă metodă de înşelăciune pentru a păcăli femeile. Acesta acosta femeile singure, în zona Griviţa din municipiul Botoşani şi sub pretextul că a găsit o verighetă pe jos, cerea în schimbul ei diferite sume de bani, pe motiv că el nu are ce face cu ea şi are nevoie de bani să plece spre domiciliul aflat în altă localitate.

Un subofiţer jandarm ce se afla în timpul liber l-a urmărit pe bărbat până la Complexul Moldova, iar în acest timp a anunţat dispeceratul pentru a-i acorda sprijin.

În zona complexului l-a oprit pe bărbatul respectiv şi, după ce i-a explicat motivul opririi, l-a reţinut până la sosirea unui echipaj de jandarmi. La controlul corporal au fost găsite 6 verighete contrafăcute şi  suma de 200 lei, în continuare fiind sesizate organele abilitate pentru luarea măsurilor legale.

like facebook„Recomandăm cetăţenilor să fie atenţi atunci când li se propune, de către persoane necunoscute, achiziţionarea unor astfel de ,,chilipiruri”, refuzul fiind cea mai sigură cale pentru a nu rămâne păgubiţi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *