Accident cu doi răniți! Un tânăr de 23 de ani a intrat cu mașina într-un copac

ambulanta noaptea accident stauceni botosaniUn tânăr de 23 de ani s-a urcat fără permis la volan și a intrat cu mașina într-un copac. În timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN 29 A, șoferul pierde controlul asupra direcţiei de mers, părăseşte partea carosabilă şi intră în coliziune frontală cu un copac de pe marginea drumului.

like facebookÎn urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.  Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *