Profesorul Grigore Luisian, cetățean de onoare al municipiului Botoșani: Dedic acest titlu cadrelor didactice care pun pasiune în munca cu elevii

grigore luisian cetatean onoareProfesorul de informatică Grigore Luisian, care a primit titlul de ”cetățean de onoare” al municipiului Botoșani, a declarat că are cu elevii săi o relație familială și a dedicat titlul ”cadrelor didactice care pun pasiune în munca cu elevii”.

like facebookEl a menționat totodată că această distincție îl onorează.

Mă simt ca un elev scos la tablă la oră. Noi astăzi trebuie să să simțim copiii, să știm ceea ce vor, ceea ce gândesc, ca să îi putem ajuta, să-i educăm și să-i învățăm. M-am ghidat după profesorii mei pe care i-am avut și am învățat un lucru: că idealul educației este o altă educație. Nu știu cu câtă materie vor rămâne după școală, dar important este ca atunci când elevul a termina școala știe să-și selecteze informația, să învețe mai departe, să selecteze ce e bine și ce e rău. Poate acesta este cel mai important lucru din educație, ceea ce încerc să fac și eu cu copiii. Pe elevi îi simt ca pe copiii mei, pentru că relația noastră este ca una familială și eu încerc să-i ghidez pe drumurile pe care le consider corecte”, a spus profesorul Grigore Luisian la festivitatea de decernare a diplomei.

Profesorul Luisian este artizanul unor domenii noi: robotica şi inventica. Cu o experienţă didactică de peste 20 de ani, Grigore Luisian a fost selecţionat în Liga Profesorilor Excepţionali unde se află între primii 10 cei mai huni profesori. Profesorul a obținut cu elevii săi de la Palatul Copiilor din Botosani majoritatea locurilor I la concursurile preuniversitare naționale și internaționale  de electronica şi robotică.

One thought on “Profesorul Grigore Luisian, cetățean de onoare al municipiului Botoșani: Dedic acest titlu cadrelor didactice care pun pasiune în munca cu elevii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *