FOTO Bărbat cercetat de polițiștii de frontieră pentru conducere fără permis

fara permis politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut pe timpul unei misiuni specifice au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

În ziua de 3 octombrie, în jurul orei 11.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Cuzlău, judeţul Botoşani, un autoturism marca Dacia, înmatriculat în România, condus de Dumitru M., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia efectuării controlului, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

One thought on “FOTO Bărbat cercetat de polițiștii de frontieră pentru conducere fără permis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *