Două cluburi din Botoşani închise de poliţişti pentru că funcţionau ilegal. Vezi care sunt!

discoteca club botosaniDouă cunoscute cluburi din municipiul au fost închise cu mascaţii , sâmbătă seara, în toiul petrecerii. Poliţiştii de la Serviciul Economic din cadrul IPJ au descins în timpul petrecerilor organizate în cluburile Opium şi Crema Rooms şi au oprit distracţia. Oamenii legii au constat că cele două cluburi funcţionau ilegal, în condiţiile în care firma ce le administra se află în faliment şi nu poate desfăşura nici un fel de activitate.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în localurile de alimentaţie publică şi a societăţilor aflate în faliment”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ.

În urma controlului au fost indisponibilizată toată marfa, în valoare de câteva zeci de mii de lei, şi a fost deschis un dosar de evaziune fiscală. Poliţiştii au notificat lichidatorul societăţii, cel care administrează firma după declanşarea procedurii de insolvenţă, să oprească activitatea.

Potrivit datelor de pe portalul instanţelor, firma BRM Grup SRL, a intrat în procedură simplicată de faliment din data de şapte iunie.

3 thoughts on “Două cluburi din Botoşani închise de poliţişti pentru că funcţionau ilegal. Vezi care sunt!

  1. Foarte bine … uite asa se imbogatesc unii facand evaziune fiscala. De ce nu pot fi si ei corecti, ca oricum ar avea profit imens.
    Sper sa le taie o mana ca sa fie mai destepti data viitoare.
    Bobocel.

  2. In sfirsit a venit ziua dreptatii si ca noi avem dreptul la o viata linistita. Am reclamat de foarte multe ori despre zgomotul infernal care nu ne lasa sa dormim in liniste,am sesizat Militia locala care m-a chemat de mai multe ori am dat declaratii dar degeaba.Primaria ce face,noi de ce platim taxe DOMNULE PRIMAR ,fost coleg de facultate,CE SPUNETI ?
    Ce faceti cu SHAORMA HOUSE DE LA PARTERUL BLOCULUI LA NR 42? Au program de functionare toata noaptea cu loc de PISAT IN SCARA DE ACCES?Va doresc succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *