Incredibil! Primărie închisă în miezul zilei. Primarul: Nu este nici o problemă

primaria mihai eminescuO primărie din Botoșani a ajuns să funcţioneze după un program special, spre nemulţumirea contribuabililor. Mai multe persoane s-au izbit de uşile închise, marţi, la Primăria Mihai Eminescu. Oamenii s-au dus în jurul orei 14.00 pentru a ridica diverse documente, însă la instituţie era pustiu.

like facebookAngajaţii au închis uşile şi poarta şi nu era nici ţipenie de funcţionar în zonă. Contactat, primarul comunei a avut o poziţie halucinantă spunând că nu este nici o problemă că instituţia este închisă la ora 14.00 şi că nimeni nu face scandal şi sună la presă când salariaţii stau peste program.

„Nu este nici o problemă că primăria este închisă. Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Sâmbăta când se lucrează nu mai spune nimic nimic, sau vineri după amiază”, a declarat Aneta Gireadă.

3 thoughts on “Incredibil! Primărie închisă în miezul zilei. Primarul: Nu este nici o problemă

  1. Ce-a zis ma? Pai panarama aia cu tot cu divortatul ei sot au curaj sa deschida gura impotriva vantului? Doi parliti de la coada vacii fac legea la Mihai Eminescu? Pai bai Aneta, pleci si tu si al tau sot Virgin, pardon, Virgil, cu galagie din aia cu girofar direct de la primaria aia pe care ai inchis-o, zici ca ai inchis grajdul.

    Tuturor va vine randul… tic…tac…tic…tac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *