Gașca Zurli, în spectacol la Botoșani. Municipiul Botoşani inclus în turneul „Hai la masă!”

gasca zurli la botosaniBotoșani este al treilea din cele 13 orașe în care Gașca Zurli ajunge în aceasă toamnă cu cel mai nou spectacol al trupei – „Hai la masă!”. Spectacolul din Botoşani va avea loc pe 13 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”.

Gașca Zurli prezintă în premieră națională spectacolul „Hai la masă!”, o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

like facebookSpectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli. „Hai la masă!”, este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 10 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, emoții nenumărate și milioane de pupici cu sclipici.

Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele Eventim.ro din Botoșani:
• Germanos Botosani, Calea Nationala nr.105, bl.B1, parter
• OMV BOTOSANI, Calea Națională 31
• Orange shop BOTOSANI, Str. 1 Decembrie, Nr. 25, Botosani
• Vodafone Store Botosani, Calea Nationala, Nr. 72
Pentru asistență tehnică și rezervare bilete – Telefon: 1951. Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus). Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.
Prețul biletelor
• CATEGORIA 2- 40 LEI
• CATEGORIA 1- 80- LEI
• CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *