Femeie tâlhărită în plină zi în Centrul Vechi de doi tineri

talhar in catuse arestat bogdan george iacob (1)Doi tineri au ajuns să fie trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, după ce au tâlhărit o femeie în plină zi în Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

like facebook Fapta s-a întâmplat în ultima a zi a lunii august în jurul orei 14.00 când Melentina H., de 50 de ani, a ieşit de la clinica Lux Ro de pe strada Poştei şi s-a oprit la câţiva metri pe trotutar pentru a vorbi la telefon. În zonă erau şi cei doi inculpaţi, Alberto Agafiţie şi Florian Robert Roman.

La un moment dat, cel de-al doilea s-a dus spre femeie şi i-a smuls telefonul din geanta lăsată deschisă şi a luat-o la fugă pe un gang. Femeia s-a luat după el şi l-a prins de tricou însă tânărul a cerut ajutorul prietenului său. Alberto Agafiţei a venit din spatele femeii şi a cuprins-o încercând să o imobilizeze. A îmbrâncit-o de pereţii gangului şi apoi au fugit împreună.

Femeia s-a ales cu o pagubă de 2.200 de lei, bani ce îi trebuiau pentru o intervenţie chirurgicală. Polişiştii au reuşit să îi indetifice pe cei doi, iar procurorii au luat măsura reşinerii faţă de Alberto Agafiţei, apoi instanţa a admis cererea de arestare preventivă. Acesta le-a spus anchetatorilor că el a văzut nişte bani căzuţi şi i-a strâns dându-i femeii, însă nu ştie dacă ia luat sau nu. Faţă de complicele său nu a fost luată nici o măsură preventivă.

One thought on “Femeie tâlhărită în plină zi în Centrul Vechi de doi tineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *